Omi pro-line nůžky cl-101 kleště na kůžičku čelist12 / 4mm klopný kloub
Kód: AS112994Expres rychlost
Rychlé a spolehlivé dodání
Garance kvality
na všechny produkty
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Tisíce produktů skladem
Vybírejte to nejlepší
Související produkty
2 290 Kč
–14 %
1 964 Kč
Digitální kondicionér pro vlasy s ultrazvukem a infračerveným paprskem....
21 369 Kč
–14 %
18 326 Kč
Infrazon Gabbiano GL-505S šedá - stroj pro urychlení chemického ošetření...
Detailní popis produktu
zastřihovače omi cl-101 mají speciálně navržené úhly ostří, které umožňují různé přístupy k úpravě kůžičky bez poškození. vybaveny jednou pružinou, saténový povrch s leštěnými prvky.
společnost omi nabízí nejlepší kvalitu svých výrobků díky zavedení nejnovějších technologií, materiálů (japonská kobaltová ocel) a zručnému zpracování vysoce zkušenými řemeslníky.
Jedinečnost nože omi spočívá v jeho odolnosti a ostrosti, která zajišťuje, že řeže kdekoli na čepeli, aniž by došlo k jejímu roztržení nebo poškození. tato výhoda poskytuje větší efektivitu a pohodlí při práci.
Jedinečnost nože omi spočívá v jeho odolnosti a ostrosti, která zajišťuje, že řeže kdekoli na čepeli, aniž by došlo k jejímu roztržení nebo poškození. tato výhoda poskytuje větší efektivitu a pohodlí při práci.
omi by nghia made in vietnam
nástroj na míru pro sterilizaci v autoklávu a dezinfekci v chemických prostředcích *
* autokláv - základní sterilizace při 121 °C po dobu 15 minut, deaktivace při 132-134 °C, tlak 3 bary
pozor! !!
ocel, dokonce i nerezová ocel, bez ohledu na výrobce, může být za zvláštních podmínek poškozena, zničena, což může mít za následek změnu barvy, tvorbu důlků a dokonce i korozi.
* chemická dezinfekce - kapalinou určenou k tomuto účelu, používanou podle doporučení výrobce.
pozor !!!
nedodržení doporučení výrobce (příliš silný roztok, příliš dlouhá doba dezinfekce) může způsobit reakci kovu, která způsobí změnu barvy a poškození nástroje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vybavení pro salony |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář