Nghia exportní kleštičky na nehty n-05 s plnou čelistí
Kód: AS122775Expres rychlost
Rychlé a spolehlivé dodání
Garance kvality
na všechny produkty
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Tisíce produktů skladem
Vybírejte to nejlepší
Související produkty
Detailní popis produktu
nghia exportní profesionální nůžky na nehty n-05 (velikost plné čelisti 9 mm)
profesionální nerezové kleštičky na kůžičku s jednostranným střihem
s pružinou, určené pro přesné stříhání nehtů.
k dispozici ve velikosti čelistí s plnou čelistí (9 mm).
díky způsobu spojování čelistí klopným kloubem (který minimalizuje opotřebení a možnost uvolnění ve srovnání s jinými čelistmi
metodami spojování) zajišťují kleště perfektní práci po dlouhou dobu.
kleště mají speciálně profilovanou rukojeť (podlouhlého typu), která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort práce.
- velikost plných čelistí (9 mm)
- vyrobeny z inoxové nerezové oceli
- speciálně profilovaná rukojeť, která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort při práci
- způsob spojení čelistí: klopný spoj (bez zapuštění)
- typ pružiny: jednostranná, upevněná na šroubu z nerezové oceli
- celková délka kleští: 11 cm
- lze dezinfikovat a sterilizovat libovolnou metodou
(chemickou, tepelnou, chemicko-tepelnou)
- hmotnost: 55 g
nástroj vhodný pro sterilizaci v autoklávu a dezinfekci v chemických peletách *
* autokláv - základní sterilizace při 121 °C po dobu 15 minut. , deaktivační teplota 132-134 °C, tlak 3 bary
pozor !!!
ocel, dokonce i nerezová ocel, bez ohledu na výrobce, může být za zvláštních podmínek poškozena, zničena, což může mít za následek změnu barvy, tvorbu důlků a dokonce i korozi.
* chemická dezinfekce - kapalinou určenou k tomuto účelu, používanou podle doporučení výrobce.
pozor !!!
nedodržení doporučení výrobce (příliš silný roztok, příliš dlouhá doba dezinfekce) může způsobit reakci kovu, která způsobí změnu barvy a poškození nástroje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vybavení pro salony |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář