Nghia exportní kleštičky na nehty n-03 s plnou čelistí
Kód: AS122773Expres rychlost
Rychlé a spolehlivé dodání
Garance kvality
na všechny produkty
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Tisíce produktů skladem
Vybírejte to nejlepší
Související produkty
Detailní popis produktu
profesionální nghia exportní n-03 kleštičky na nehty (velikost plné čelisti 9 mm)
profesionální chirurgické kleštičky na kůžičku z nerezové oceli s jednostranným střihem
pružinou, určené pro přesné stříhání nehtů.
k dispozici ve velikosti čelistí s plnou čelistí (9 mm).
díky metodě klínového kloubu (která minimalizuje opotřebení a možnost uvolnění ve srovnání s jinými
metodami spojování) ) kleště zajišťují perfektní práci po dlouhou dobu.
kleště mají speciálně profilovanou rukojeť (podlouhlého typu), která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort práce.
- velikost čepele s plnou čelistí (9 mm)
- vyrobeny z inoxové nerezové oceli
- speciálně profilovaná rukojeť, která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort při práci
- způsob spojování čelistí: klopný spoj (nezapuštěný)
- typ pružiny: jednostranná, upevněná na šroubu z nerezové oceli
- celková délka kleští: 11 cm
- lze dezinfikovat a sterilizovat jakoukoli metodou (chemickou, tepelnou, chemicko-tepelnou)
- hmotnost: 53 g
autoklávovatelný nástroj a dezinfekce v chemických prostředcích *
* autokláv - základní sterilizační teplota 121 °C po dobu 15 minut, deaktivační teplota 132-134 °C, tlak 3 bary
pozor !!!
ocel, dokonce i nerezová ocel, bez ohledu na výrobce, může být za zvláštních podmínek poškozena, zničena, což může mít za následek změnu barvy, tvorbu důlků a dokonce i korozi.
* chemická dezinfekce - kapalinou určenou k tomuto účelu, používanou podle doporučení výrobce.
pozor !!!
nedodržení doporučení výrobce (příliš silný roztok, příliš dlouhá doba dezinfekce) může způsobit reakci kovu, která způsobí změnu barvy a poškození nástroje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vybavení pro salony |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář