Nghia exportní kleště na kůžičku c-07 čelist 12
Kód: AS122770Expres rychlost
Rychlé a spolehlivé dodání
Garance kvality
na všechny produkty
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Tisíce produktů skladem
Vybírejte to nejlepší
Související produkty
Detailní popis produktu
profesionální nghia exportní kleštičky na kůžičku C-07 (velikost 12)
profesionální chirurgické kleštičky na kůžičku z nerezové oceli s oboustrannou pružinou, určené pro přesné stříhání kůžičky.
k dispozici ve velikostech čelistí 12 (4 mm), 14 (5 mm), 16 (6 mm).
Díky metodě spojování čelistí Lap Joint (která ve srovnání s jinými metodami spojování čelistí minimalizuje opotřebení a možnost vzniku vůlí) zajišťují kleště perfektní práci po dlouhou dobu.
kleště mají speciálně profilovanou rukojeť (klasický typ), která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort práce.
- velikost čepele 12 (4 mm)
- vyrobeno z nerezové oceli inox
- speciálně profilovaná rukojeť, která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort při práci
- způsob spojení čelistí: klopný spoj (bez zapuštění)
- typ pružiny: oboustranná, upevněná na šroubu z nerezové oceli
- celková délka nůžek: 11 cm celková délka nůžek
- lze dezinfikovat a sterilizovat jakoukoli metodou
(chemickou, tepelnou, chemicko-tepelnou)
- hmotnost: 40 g
nástroj vhodný pro sterilizaci v autoklávu a dezinfekci v chemických peletách *
* autokláv - základní sterilizační teplota 121 °C po dobu 15 minut, deaktivační teplota 132-134 °C, tlak 3 bary
pozor !!!
ocel, dokonce i nerezová ocel, bez ohledu na výrobce, může být za zvláštních podmínek poškozena, zničena, což může mít za následek změnu barvy, tvorbu důlků a dokonce i korozi.
* chemická dezinfekce - kapalinou určenou k tomuto účelu, používanou podle doporučení výrobce.
pozor !!!
nedodržení doporučení výrobce (příliš silný roztok, příliš dlouhá doba dezinfekce) může způsobit reakci kovu, která způsobí změnu barvy a poškození nástroje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vybavení pro salony |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář