Powered by Smartsupp

Nghia exportní kleště na kůžičku c-04 3,5 mm

Kód: AS100861
538 Kč –14 %
Nghia exportní kleště na kůžičku c-04 3,5 mm
538 Kč –14 % 458 Kč
Sklad (>5 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Rychlé a spolehlivé dodání
Expres rychlost
Rychlé a spolehlivé dodání
Garance kvality
na všechny produkty
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Tisíce produktů skladem
Tisíce produktů skladem
Vybírejte to nejlepší

Detailní popis produktu

profesionální kleště na kůžičku nghia d-03 3,5 mm

profesionální kleštičky na kůžičku z nerezové oceli s oboustrannou pružinou, určené pro přesné stříhání kůžičky. Díky kolennímu kloubu
(který minimalizuje opotřebení a možnost uvolnění oproti jiným způsobům spojování) zajišťují kleště perfektní práci po dlouhou dobu. kleště mají speciálně profilovanou rukojeť (klasický typ), která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort práce.

- velikost čepele 3,5 mm
- vyrobeno z nerezové oceli
- speciálně profilovaná rukojeť, která zajišťuje vysokou přesnost, pohodlí a komfort při práci
- způsob spojení čelistí: klopný spoj (nezapuštěný)
- typ pružiny: oboustranná, upevněná na šroubu z nerezové oceli
- celková délka kleští: 10,5 cm
- lze dezinfikovat a sterilizovat libovolnou metodou
(chemickou, tepelnou, chemicko-tepelnou)
- hmotnost: 40 g
nástroj vhodný pro autoklávování a dezinfekci při chemickém rozkladu *

* autokláv - základní sterilizace při 121 °C po dobu 15 minut, deaktivace při 132-134 °C, tlak 3 bary
pozor !!!
ocel, a to i nerezová, bez ohledu na výrobce, může být za zvláštních podmínek poškozena, zničena, což může mít za následek změnu barvy, tvorbu důlků a dokonce i korozi.

* chemická dezinfekce - kapalinou určenou k tomuto účelu, používanou podle doporučení výrobce.
pozor !!!
nedodržení doporučení výrobce (příliš silný roztok, příliš dlouhá doba dezinfekce) může způsobit reakci kovu, která způsobí změnu barvy a poškození nástroje

Doplňkové parametry

Kategorie: Vybavení pro salony
Hmotnost: 0.07 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: