Určení správných barev pro jemný permanentní makeup: Návod na volbu osvědčených odstínů s jistotou a jednoduše.

inspirace-get-the-look-blond-permanentni-makeup

Určení správných barev pro jemný permanentní makeup

Návod na volbu osvědčených odstínů s jistotou a jednoduše.

Je vaše zákaznice podobná typu ženy, kterou vidíte na fotce? Tak se inspirujte.

Pro jemný permanentní makeup preferujeme světlé odstíny, které harmonicky doplní přirozený tón pleti a vlasů. Moderní permanentní makeup je více povrchové tetování a proto si barvy drží svoji barevnost dlouhodobě bez nechtěných přechodů do jiných barev.

OBOČÍ
▪️ Pro lehce podkreslené obočí je ideální volbou barva Purebeau Walnut, která nabízí přirozený, avšak výrazný efekt, aniž by působila příliš tvrdě.

Oříškově hnědá barva 

Hodí se pro: Purebeau Walnut je pro klientky jemného a středně výrazného typu se všemi typy podtónu pleti. U teplého podtónu přechází do živější hnědé. Vhodná plavovlásky, ale i blondýnky a hnědovlásky.

Purebeau Walnut barva na oboci permanentni makeup

 

Cílem je klientku decentně zvýraznit. Použitím velmi tmavých barev by působila "zmalovaně". 

RTY
▪️ Rty plné života Pro dosažení mladistvě svěžího vzhledu rtů je skvělou volbou Purebeau Valentino. Tento sexy malinově růžový tón dodává rtům přirozený, avšak svůdný vzhled.

Purebeau Valentino barva na rty permanentni makeup 2021

 

Pro zvýraznění 3D efektu můžeme do tzv. „zrcátek“ rtů zatetovat Purebeau Light Rose. Tento jemný highlight posiluje dojem plnosti a dodává rtům krásný zdravý lesk.

Purebeau Light Rose barva na rty permanentni makeup 2021

OČNÍ LINKY
▪️ Oční linky jsou nezbytnou součástí každého makeupu, ale v případě jemného permanentního makeupu je klíčové, aby byly co nejméně nápadné.

Barva Purebeau Imoteph je perfektní volbou pro ty, kteří preferují měkký dojem, který pouze zvýrazní linii řas, aniž by působil příliš dramaticky. U očních linek si obvykle dovolíme použít i tmavší barvu a jeji kontrast snížit tloušťkou tetované linky nebo jenom dotetování teček mezi rostlé řasy.

Ještě jemnější barvou je decentní Purebeau 15 Renegate. S těmito tipy a správnou paletou barev můžete transformovat jakýkoli vzhled do dokonale přirozeného a mladistvého stylu, který vydrží dlouhodobě. Inspirujte se a objevte krásu jemného permanentního makeupu, který skutečně odráží osobnost a styl.

Purebeau Renegate barva ocni linky permanentni makeup 2021

 

Nechte se inspirovat našimi tipy a objevte svět jemného permanentního makeupu, který je přesně takový, jaké jako jsou vaše zákaznice.

 

🛡️ Nikdy nenechte zákaznici odejít ze svého salonu bez ošetření profesionálním krémem Protat Premium Cream, který okamžitě chrání jak protizánětlivě tak i stabilizuje a chrání zatetovaný pigment

 

Mít úspěšný salon, znamená stále se zlepšovat a rozumět svým zákaznicím.

Pokud budete cokoliv potřebovat, zavolejte Alena +420 604 754 998