Beauty expert: Séra na pleť, ověřeno 100%

sera-na-plet-inlab-medical-ritual-beauty-expert-slider-home

Exkluzivní pleťová séra ze Španělska pro přirozeně dokonalou a krásnou pleť.

Potřebujete opravdu silný WOW efekt? Vsaďte na rady Beauty experta. 

 Vybírám to nejlepší

Cestuji a hledám ty nejlepší vychytávky pro krásu již mnoho roků. Jezdím, létám, čtu, navštěvuji nebo sama zkouším novinky, prostě hledám všude a všechno. Rozumím potřebám mladé i zralé pleti. Zaměřuji se zároveň na pleť, která potřebuje speciální péči. Nacházím nové technologie a trendy a hned je přivážím i k nám do Česka.

Co je pro mě nejdůležitější? Aby výsledky byly odzkoušeny a opíraly se o nejnovější technologie a poznání.

 

Jak vznikl Beauty Box

Bologna, italské město krásy bylo prvním SETKÁNÍM PRO KRÁSU, které mě jednoznačně nadchlo. Potom cesta do Španělska, získání certifikace pro profesionální péči a vše vidět na vlastní oči.

Věděla jsem přesně, co potřebujete a teď i vím, co funguje. Vybrala jsem pleťová séra do Beauty boxů přesně taková, jaká potřebujete. Chci vám detailně ukázat, jak séra na pleť správně používat.
Recept na krásu není totiž jenom seznam ingrediencí, ale také správný postup, jak přesně a kdy pleťová séra používat. Jedině tak  budou mít maximální účinek a splní vaše přání mít krásnou, zářivou a hladkou pleť.

Kdo je InLab Medical

InLab MEDICAL je španělská společnost s více jak 20-ti letou zkušeností ve výzkumu a biotechnologii pro vývoj kosmetických produktů.
EPIGENTIKA je nejnovější řada pro profesionální i domácí použití. Luxusní pleťová kosmetika nejvyšší kvality umožňuje rychlé a prokazatelné účinky.

Dokonalé spojení výzkumu. výrobních zařízení s nejnovější technologií a laboratoří umožňuje dosáhnout a trvale udržet nejvyšší kvalitu produktů. Vše pod kontrolou systému výroby Good Manufacturing Practices (GMP) a ISO 9001.

InLab Medical

Španělská značka InLab Medical má více jak 20-ti letou zkušenost ve výzkumu a biotechnologii ve vývoji kosmetických produktů a pleťových sér.

Jejich síla účinku spočívá na ucelených kosmetických řadách, vyvíjených dermatology. Prokazatelně účinný je zkrášlující komplexní rituál péče o pleť.  Tento rituál působí kaskádovým účinkem sér obsažených v Beauty Boxech. Ve třech snadných krocích dosáhneme komplexní péče s okamžitým a intenzivním WOW efektem, který trvá dlouhodobě.

Luxusní pleťová séra nejvyšší kvality jsou pro profesionální i domácí použití. Tato séra umožňují rychlé a prokazatelné účinky.

Co je nejdůležitější? Že to pro pleť funguje. Ověřené výsledky studií a náš příběh s InLab Medical čtěte v článku.


100% ověřená pleťová séra.

Nejlepší pleťová séra mají výsledky ověřeny dermatology a prokázanou účinnost v laboratořích. Jsou to ta nejintenzivnější séra na pleť.  Bývají pouze k aplikaci na salonu u profesionálních kosmetických expertů. Nejsou běžně k dostání ani v drogeriích, ani v lékárnách. Jen my vám tuto exkluzivní profesionální péči přinášíme pro váš zkrášlující rituál do pohodlí vašeho domova.

Dokonalé spojení výzkumu. výrobních zařízení s nejnovější technologií a laboratoří umožňuje dosáhnout a trvale udržet nejvyšší kvalitu produktů. Vše pod kontrolou systému výroby Good Manufacturing Practices (GMP) a ISO 9001.