Co dělá Purebeau světovým trendem?

co-dela-purebeau-trendem-permanent-institut-2020

Purebeau je německá značka, kterou založil a vede Dirk Hundertmark od roku 1997. Svoji značku vypracoval mezi světovou elitu, tím že vždy vyvíjel jen ty nejkvalitnější postupy a nikdy se nespokojil s něčím průměrným. Tyto kvality oceňují profesionálové pro permanentní makeup na celém světě. A právě proto jsme se rozhodli spojit s Purebeau.

Mezi nejznámější světové hvězdy, které pracují s Purebeau najdete například úspěšnou instagramerku Vikroriy Rudko,  Agniezsku Orlowskou, Nathalii Peretz nebo profesionály z Permanent Institut. Z velkých českých profesionálů, kteří se permanentnímu makeupu věnují v nejvyšší kvalitě a vedou i velmi populární profi kurzy můžeme například jmenovat Markétu Geitlerovou nebo Hanu Benovou.

sada-mikropigmenty-Purebeau-na-permantní-makeup-Brow-Bar-600x600

 

Purebeau se rozhodlo kompletně vyvíjet vlastní technologie strojků na permanentní makeupmikropigmentůfibroblastu nebo vlastní řady specializované kosmetiky. Kompletní technologie Purebeau je navržená tak, aby se každá její část dobře doplňovala.

Na super kvalitní permanentní makeup potřebujete strojek, který je dostatečně rychlý, silný, spolehlivý a výkonný. U tetování vás totiž nikdy nesmí limitovat technické vybavení, jinak nikdy ani nezjistíte, jak dobrá vlastně jste.
Když máte dobrý strojek na permanentní makeup musíte do něho mít i perfektní laserem broušené jehly, které velmi pozitivně zmírňují bolest samotného permanentního makeupu.

Purebeau pro každého

Ať už vaše studio dělá permanentní makeup jen občas, a nebo jestli se na permanentní makeup specializujete absolutně, Purebeau má řešení pro každého, kdo to se svou prací myslí vážně. Když začínáte a nevíte, jestli chcete do strojku investovat ve vyšších desítkách tisíc, můžete volit jeden ze strojků Purebeau Virgin, nebo Lady Liner .Ze zkušenosti ale víme, že většinou do půl roku zjistíte, že potřebujete jít o stupeň dál a budete se poohlížet po vyšší řadě strojků na permanentní makeup.



Když máte výborný strojek a extra laserem broušené jehly, budete potřebovat takovou škálu mikropigmentů, abyste mohla uspokojit i ty nejnáročnější požadavky svých zákaznic. Ty chtějí permanentní makeup kvalitní. Trvale krásný tvar , který je barevně tak stálý, že stačí pravidelně chodit jen na pravidelné osvěžení permanentníh.

 

Purebeau mikropigmenty jsou speciálně určeny na:
– pudrové obočí
– vláskování
– microblading
– stínování
– 3D, 4D i 5D efekty
– perlové rty
– klasické rty
– tetování vlasů
– tetování areol

a také všechny techniky, které vás napadnou. Purebeau je specializované na vše potřebné a pokud přijdou nové trendy, můžete si být jisti, že budete u všeho jako první.

SETY PUREBEAU

Chcete-li mít jistotu jak správně kombinovat mikropigmenty, vytvořili jsme dokonalé sady setů. Stačí si jen objednat set s požadovaným efektem, kterého chcete docílit a poštou vám do druhého dne přijde.

 

 

Sety barev na Permanentní makeup 

 sety barev na permanentní makeup clanek