Proč je Institut tím nejlepším, kde si koupit strojek na permanentní makeup

Proč je Permanent Institut tím nejlepším místem, kde si koupit strojek na permanent?

Protože si to zasloužíte

Ať už jste na začátku své kariéry a nebo hledáte kam se posunout dál, jedno víte jistě, vy se potřebujete být při koupi klidná a jistá, že děláte správné rozhodnutí. Vy totiž nehledáte jen „kde si koupit strojek na permanentní makeup“, vy hledáte i kompletní služby, které k nákupu a dlouhodobé spolupráci patří.

Chcete si být jistá, že když si koupíte strojek, musí to být strojek, který je prověřený časem, od značky která symbolizuje jen ty nejlepší vlastnosti a pověst. Jelikož jsme v permanentu již 15 let, přesně víme co funguje a co ne. Proto například v Permanent Institut nabízíme jen strojky, které jsme sami prověřili během mnohaleté práce s nimi a o kterých si můžeme být jistí, že jsou skvělé.

Ke všem strojkům od Purebeau dodáváme kompletní a nadstandardní servis a služby. Máme skvělou podporu na telefonu, on line chatu i na emailu. V Eshopu si můžete jednoduše vybírat jehly a všechny potřebné pomůcky k permanentnímu makeupu na jednom místě.

Permanent Institut má například pod sebou i technologickou aplikaci Salony, které aktuálně dobývá české a slovenské salony. Když si například pořídíte strojek Purebeau a vyfotíte se v zástěrce Permanent Institut, automaticky tak dostanete profil v aplikace ve vašem městě a můžeme dál spolupracovat a to i velmi efektivně a individuálně. Jako příklad můžeme uvést situaci, když třeba rozjíždíte nový salon a chcete aby se o vás ve městě vědělo a nebo chcete zvýšit povědomí o svém salonu všeobecně. Budeme přesně vědět co pro potřebujete, protože takto spolupracujeme se salony v různých českých a slovenských městech.

Jsme solidní. Máme rádi business a tak k němu i přistupujeme. Věci které děláme přesahují rámec klasického prodejce jak ho všichni známe. Určujeme trend na roky dopředu. A máme rádi kosmetické salony a ženy-kosmetičky. Víme jak náročné to je, vést salon, domácnost, starat se o klientky, a svůj vlastní profesní rozvoj, je toho tolik, co musíte udělat. A právě pro vás tady jsme.

My neprodáváme jen strojek, my prodáváme celé know-how a partnerství.

Čím se řídit při výběru strojku? 

Podívejte se jak kvalitní je jeho práce na sociálních sítích, zajímejte se o to, kdo už se strojkem pracuje. Nechcete přece být, pardon, pokusný králík. Podívejte se na příklad na výsledky práce paní Hany Benové, Markéty Geitlerové nebo Viktoriye Rudko to jsou absolutní špičky v oboru. Strojek musí vydržet pracovat na salonu celý den, od rána do večera, celý týden, po celý rok. Strojky, které nejsou vůbec designovány na takové požadavky, se začnou přehřívat a vypínat se.

Strojek se vám také musí líbit a pero vám musí padnout přímo do ruky. Budete potřebovat velký rozsah rychlostí strojku, například na pudrové obočí budete potřebovat velmi rychlý strojek, abyste docílila pěkného pudříku. To s málo výkonným strojkem prostě udělat technicky nikdy nepůjde.

Čím se řídit při výběru obchodu? 

Podívejte se, jak vypadá eshop, ten vám hodně napoví.  Podívejte se na taky Instagram a Facebook profil společnosti. Přečtěte si recenze a podívejte se jak například vypadají pořádané kurzy.

 

S výběrem tohoto vhodného strojku na permanentní makeup vám vždy pomůžeme. První kontakt se zákaznicí máme buď emailem na info@permanentinstitut.cz nebo zavoláte na +420 604 754 998, někdy se prvně setkáváme na kurzech, které pořádáme, kde si také můžete vyzkoušet práci s kompletní technologií Purebeau.